GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yüreğinizin sesini dinleyin  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayları Faruk Vurgun  ve Muin Yıldız, beraberindeki partililerle  esnaf ziyaret ettiler. Ziyarette adaylar Saadet Partisini gönüllerde yer bulduğunu yüreğinin sesini dinleyen tüm vatandaşın partilerine destek vereceklerini söylediler.

 

HALKIMIZI KORUMASIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Esnaf ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Kırıkkale  milletvekili adayı Faruk Vurgun, her şey bir besmeleye baktığını belirterek, “İktidara geldiğimizde öyle bir  besmele ile işe koyulacağız  ki, Ülkemiz hızla kalkınacak, milletimiz bolluk ve refaha kavuşacak. Çünkü  bizim anlayışımız, insanı yaşat ki  devlet yaşasın anlayışıdır. Bizim merkezimizde insan var. İnsanımızın mutluğu, refahı var. Diyoruz ki; “yüreğinin sesini dinle Saadeti duyacaksın.Saadeti duyunca Saadet bulacaksın.”Saadet iktidarında ülkedeki üretimin ve istihdamın çok büyük bir kısmını sağlayan KOBİ’lere verilecek, yatırım ve finans teşvikleri artırılacağını belirten Vurgun” Plansız biçimde şehirlerde yükselen Alışveriş Merkezlerine (AVM) yönelik düzenlemeler yapacağız. Trafik sorunlarını beraberinde getiren, esnafımızı kepenk kapatmaya zorlayan AVM’ler karşısında halkımızı korumasız bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

 

KUTUPLAŞTIRMAYA İNAT KUCAKLAŞALIM

Kırıkkale halkından büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söyleyen Kırıkkale Milletvekili Adayı Muin Yıldız  ise, “Ülke kaynaklarını ranta değil, üretime yönlendireceğiz. Esnafımızı korumak ve geliştirmek için gerekli tüm tedbirleri hiç vakit kaybetmeden alacağız. KOBİ’lerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri bizzat KOBİ’lerle birlikte takip edilecektir. Esnafımız ve KOBİ’ler için Ticaret ve Sanayi Odalarının daha  etkin  ve verimli projeler üretmesini teşvik edeceğiz;  Koordinasyon ve Planlama Merkezleri oluşturarak  verimli ve etkili yatırım ve üretim modelleri geliştirilecektir. Bizi kutuplaştırmaya çalışanlara inat kucaklaşalım. Bizi bölmeye çalışanlara inat bütünleşelim. Türkiye kendine geliyor. Aslına dönüyor, özüne dönüyor, tarihine dönüyor. Milli Görüşe  dönüyor” şeklinde konuştu.

 

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu