Keskin

Yıllardır Tapu Bekleyen Vatandaşlara Başkan Cöger’den Müjde!

Keskin Belediyesi'nden arsa satın alıp tapularını bir türlü alamayan vatandaşlarımıza sevindirici bir haber var. Belediye Başkanı Ekmel Cönger, uzun süredir mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin nihayet tapularına kavuşacağını duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi’nden arsa satın alıp tapularını bir türlü alamayan vatandaşlarımıza sevindirici bir haber var. Belediye Başkanı Ekmel Cönger, uzun süredir mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin nihayet tapularına kavuşacağını duyurdu.

34 YILLIK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger: “Keskin Belediyesinden 1990 yılından itibaren meclis ve encümen kararı ile arsa satışından alım yapan vatandaşlarımızın dosya ve belge incelemesi için Keskin Belediyesi İmar Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir. Kontrollerin yapılması ve evrakların incelenmesi sonucunda mağdur olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın tapularının 1 Kasım 2024 tarihinden itibaren verilmesi planlanmaktadır. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekmel Cönger ”Bu önemli gelişme, uzun yıllardır süren mağduriyetin son bulacağı anlamına geliyor. Keskin’deki hemşehrilerimize hayırlı olsun! ifadelerini kullandı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x