Kırıkkale

Yetim Çocukların Yanlarındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler Kızılay’ın dünyanın her yerinde tüm mazlum insanların yanında olan bir insani Kuruluş olduğunu belirterek Türk Kızılay İl Merkezi olarak da yetim çocukların da yanlarında olduklarını söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Türk Kızılay’ın dünyanın her yerinde tüm mazlum insanların yanında olan bir kuruluş. Dünyanın neresinde olursa oldun insani ızdırabın olduğu yerde Kızılay var. Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak bizlerde ilimizde yaşayan yetim çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz. Onlara düzenli ziyaretler yaparak dertlerine sıkıntılarına problemlerine çareler arıyoruz.

Yetim çocuklarımıza ve ailelerine sadece ayni ve nakdi yardımlar yaparak onların yaralarına derman olunmayacağını, aynı zamanda onların hayata atılana kadar takip ve danışmanlık verilmesi gerektiğinin ve Kızılay olarak bu konularda onlara destek vereceğiz. Ev ziyaretlerimizle yetim çocuklarımız ile teker teker ilgilenerek hayatın her alnında onların yanında oluyoruz.

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak yaptığımız ziyaretlerde şunu gördük ki; yetimlere ve ailelerine sadece gıda, hijyen kolisi götürmek ya da Ramazan ve Kurban bayramlarında çocukların başlarını okşamak yetmiyor. Bizim daha bütüncül bir sosyal yardım destek programına ile çocuklarımıza faydalı oluyoruz. Bu kapsamda çocuklarımız bire bir yakında ilgilenip mentorluk sistemiyle destek vererek yetimlerin hayata daha emin ve sağlam adımlarla hazırlıyoruz” dedi.

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezinde Sosyal Hizmet uzmanı olarak görev yapan Esra İnce yetim çocukların sıkıntıları ve problemleri yakından takip edildiğini söyleyerek bu hafta gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi verdi.

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu