Gündem

Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Müftülüğüne bağlı Kocatepe Camiinde yaz Kur’an kursları kapanış programı yapıldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Müftülüğüne bağlı Kocatepe Camiinde yaz Kur’an kursları kapanış programı yapıldı. 6 hafta süren yaz Kur’an Kursları bu gün itibariyle sona erdi. Kırıkkale Kocatepe Camiinde yapılan programa il müftü yardımcısı Ahmet Ekiz, cami görevlileri  Hasan Topraklı ve İsmail Açıker, öğrenciler, veliler ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan müftü yardımcısı Ekiz “Kur’an-ı Kerim’in hayatımızda önemli bir yeri olduğunu ve O’nu doğru yaşamamız gerektiğini söyledi. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir” bir diğer hadislerinde “Kur’an okuyun; çünkü Kur’an kıyamet gününde kendini okuyanlara şefaatçi olarak gelecektir.” Başka bir hadiste ise; “Kalbinde Kur’an’dan bir miktar bulunmayan kimse harap ev gibidir “ dedi. Kursa katılan öğrencileri ayrı ayrı tebrik eden Ekiz emeği geçen başta aileleri olmak üzere kurs hocalarına hayırsever vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek dua etti.

Program sonunda Kocatepe cami görevlilerinin başlatmış olduğu “namazları camide kılıyorum, puanları topluyorum, hediyeleri alıyorum” projesi kapsamında yaz kursları boyunca camiyi aksatmayan 26 öğrenciye bisiklet, scooter, ayakkabı, forma, futbol topu gibi hediyeler il müftü yardımcısı Ahmet Ekiz tarafından takdim edildi. Çeşitli ikramların da yapıldığı program dualarla sona erdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu