Genel

Yasin Pekuz Yeniden Başkan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur Sen’e bağlı sendikanın Kırıkkale Şube Başkanları bir araya gelerek görev süresi dolan memur sen Kırıkkale il temsilcisini belirledi. Başkanlar oy birliğiyle göreve mevcut başkan Yasin Pekuz’u getirdi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale Memur Sen İl temsilciliğinde mevcut başkan Yasin Pekuz güven tazeledi. Memur Sen’e bağlı Kırıkkale şube başkanlarının yaptığı toplantıda mevcut başkanın başarılı ve verimli hizmetler yaptığı ifade edilerek devamının Sendikacılık faaliyetleri açısından isabetli olacağı görüşünde birleşti.

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Yasin Pekuz “Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı tüm Sendika Başkanlarımızın ortak iradesiyle “ Kırıkkale Memur-Sen İl Temsilciliği” görevi tarafımıza tekrar tevdi edilmiştir. Bizleri bu kutsal davanın temsilcisi olarak görevlendiren tüm başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. İlk gün ki aşkla yeniden bismillah diyerek koşmaya ve yol almaya hep beraber devam edeceğiz” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu