3. Sayfa

Yaralı olarak bulunan Şahin ve Leylek tedavi edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yaralı halde bulduğu Şahin ve Leylek yavrusunun tedavisini yaptırdı. Tedavilerinin ardından yaralı kuşlar doğal yaşam alanına bırakılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Hacılar Beldesinde yaralı halde bulunan Şahin kuşu yavrusuna rastlanılması üzerine Hacılar Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timi ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne haber verildi.

Yaralı halde bulunan Şahin kuşunun tedavisinin yapılması ve ardından doğal ortamına bırakılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edildi.

Diğer taraftan Jandarma ekiplerinin Bahşılı İlçesi Karaahmetli köyü mevkiinde devriyesi esnasında yaralı halde Leylek bulundu. Jandarma ekipleri duruma müdahale ederek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine haber veridi.

Yaralı halde bulunan Leylek kuşunun tedavisinin yapılmasının ardından doğal ortamına bırakılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu