Yahşihan

Yahşihan’da Yılan Hikayesine Dönen Yol Projesi Nihayet Tamamlandı

Yahşihan ilçesinde 5 yıldır yapılamayan ve önceki dönem Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın sürekli reklamını yaptığı, ancak bir türlü tamamlanamayan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki çift şeritli yol,

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OSMAN TÜRKYILMAZ 5 SENE REKLAM YAPTI 
Yahşihan ilçesinde 5 yıldır yapılamayan ve önceki dönem Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın sürekli reklamını yaptığı, ancak bir türlü tamamlanamayan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki çift şeritli yol, Ahmet Sungur’un yeniden belediye başkanı seçilmesi ile 4 ay gibi kısa bir sürede trafiğe açıldı.Türkyılmaz döneminde proje, bir çok müteahhitin el değiştirildiği, büyük yolsuzluk iddiaları ile anılmış ve halk arasında yılan hikayesine dönmüştü.

OSMAN TÜRKYILMAZ DÖNEMİ YOLSUZLUK DÖNEMİ !
Osman Türkyılmaz, görevi süresince Yahşihan Belediyesi’ni etkisiz ve yetersiz bir şekilde yönetmiş, belediyeyi büyük borç yükü altında bırakmıştır. Onun döneminde, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki yol projesi tam bir fiyaskoya dönüşmüş, sürekli ertelenmiş ve kötü yönetim ile büyük yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelmiştir. Bu süreçte Türkyılmaz, Yahşihan’ın kaderiyle oynayarak halkın güvenini ve desteğini kaybetmiştir. Vatandaşlar, Türkyılmaz’ın başarısızlığı nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşamış, projelerin bir türlü tamamlanamaması belediyenin itibarını zedelemiştir.

TÜRKYILMAZ 5 YILDIR YAPAMADI SUNGUR 4 AY’DA YAPTI
Ahmet Sungur ise, Türkyılmaz’dan devraldığı Türkiye’de görülmemiş borç yüküne rağmen, sadece 4 ay içinde 5 yıldır yapılmayan bu projeyi tamamlayarak halkın gönlünde taht kurmuştur. Sungur, borçlara rağmen hizmetleri aksatmadan sürdürmüş ve Yahşihan’ın geleceği için umut vermiştir. Vatandaşlar, “Başkan Sungur, büyük bir borç yükü altında bile projeleri hayata geçirebiliyor. Osman Türkyılmaz ise Yahşihan’ı adeta uçuruma sürüklemişti,” şeklinde görüş bildirerek, Sungur’a olan desteklerini dile getirmiştir.

OSMAN TÜRKYILMAZ DÖNEMİ HAYAL KIRIKLIĞI
Ahmet Sungur’un hızlı ve etkili çalışmaları, Yahşihan halkının geleceğe dair umutlarını artırırken, Osman Türkyılmaz döneminde yaşanan aksaklıklar ve iddialar, kamuoyunda hala büyük bir hayal kırıklığı ve tepki ile hatırlanıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x