Yahşihan

Yahşihan’da Temizlik Seferberliği Başlatıldı

Yahşihan Belediyesi temizlik ekipleri, insanların sabah evlerinden çıkınca tertemiz cadde ve sokaklarla karşılaşması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi temizlik ekipleri, insanların sabah evlerinden çıkınca tertemiz cadde ve sokaklarla karşılaşması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.

İLÇENİN HER YERİNDE DEVAM EDİYOR

Temiz İlçe Yahşihan’ hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen bakım çalışmaları ile ilçe daha da güzelleşiyor. Yahşihan’ı sürekli tertemiz tutmak için gece gündüz çalışan ekipler; günlük program dahilinde, kesintisiz sürdürdüğü alan temizliği çalışmasına ilçenin her yerinde devam ediyor.

VATANDAŞLAR TAKDİRLE KARŞILIYOR

Günün ilk ışıklarıyla Yahşihan’ın tüm sokak ve caddelerini tertemiz hale getirmek için ellerinde süpürgeleri, temizlik araçları, yıkama ve çöp toplama makinalarıyla mesailerine devam eden temizlik işçilerinin özverili çalışmaları Yahşihanlılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Çalışma kapsamında; yabani otlar biçilirken, katı atıklar kaldırılıp, caddelerde süpürülerek temizlendi. Vatandaşlar yapılan çalışma için Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a ve ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

 

yahsihan-temizlik-3.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x