Yahşihan

Yahşihan’da Ahmet Sungur İle Hizmet Dönemi Başladı

Yahşihan ilçesi, Osman Türkyılmaz'ın yönetimi altında adeta bir "fetret dönemi" yaşadı.Yahşihan'da Osman Türkyılmaz ''Fetret Dönemi'' sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesi, Osman Türkyılmaz’ın yönetimi altında adeta bir “fetret dönemi” yaşadı.Yahşihan’da Osman Türkyılmaz ”Fetret Dönemi” sona erdi


YAHŞİHAN BELEDİYESİNİN BORCU ÇOĞU İL BELEDİYESİNDEN FAZLA
OSMAN TÜRKYILMAZ DÖNEMİ KARA BİR LEKE

Yahşihan ilçesi, Osman Türkyılmaz’ın yönetimi altında adeta bir “fetret dönemi” yaşadı. Bu dönemde belediyenin borçları hızla artarak Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasına girdi 1,5 Milyar Tl borç ile çoğu il belediyesini bile geride bıraktı. Türkyılmaz dönemi, ilçenin tarihinde kara bir leke olarak hatırlanacak.Osman Türkyılmaz’ın yönetimi boyunca Yahşihan’da usulsüzlükler ve yolsuzluk iddiaları havada uçuştu. İlçe halkı, Türkyılmaz’ın beceriksiz ve sorumsuz yönetimi altında adeta nefes alamaz hale geldi. Belediye hizmetleri aksadı, yatırımlar durma noktasına geldi ve Yahşihan halkı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

SEÇMEN TÜRKYILMAZ’A NET BİR MESAJ VERDİ
Ancak, son yerel seçimlerde Yahşihanlı seçmenler Osman Türkyılmaz’a net bir mesaj verdi: Bu fetret dönemi sona ermeliydi. Halk, Ahmet Sungur’a yeniden yetki vererek ilçenin eski parlak günlerine dönmesi için güçlü bir irade ortaya koydu. Ahmet Sungur, ilk icraatlarıyla bu güveni boşa çıkarmayacağını gösterdi.

OSMAN TÜRKYILMAZIN BECERİKSİZLİĞİ 4 AY’DA ORTAYA ÇIKTI
Ahmet Sungur’un göreve gelmesiyle birlikte, uzun süredir yapılmayan yollar 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Bu hızlı ve etkin çalışmalar, Osman Türkyılmaz’ın yönetimindeki beceriksizliği gözler önüne serdi. Yahşihan, Sungur’un liderliğinde Osman Turkyılmaz’ın FETRET DEVRİN’den kurtluşunu kutluyor.

AHMET SUNGUR ENKAZ DEVRALMASINA RAĞMEN HİZMETLERİ AKSATMIYOR
Sungur, önceki döneminde Yahşihan’ı borçsuz ve örnek belediyeler arasına sokmayı başarmıştı. Yeniden göreve gelmesiyle, ilçede ekonomik disiplin ve şeffaf yönetim anlayışını tekrar hakim kıldı. Türkyılmaz’ın enkazını devralan Sungur, kısa sürede ilçeyi toparlayarak kalkınma yolunda emin adımlarla ilerlemeye başladı.

OSMAN TÜRKYILMAZ’IN FETRET DEVRİ BİTTİ
Yahşihan’da Osman Türkyılmaz’ın “fetret devri” sona erdi, Ahmet Sungur ile birlikte yükselme dönemi başladı.Belediyeye gelen ardı arkası kesilmeyen icralara rağmen İlçe’nin dört bir yanında yapılan yenilikler ve projeler, Yahşihan halkının Sungur’a olan güvenini pekiştirdi. Vatandaşlar, “Osman Türkyılmaz fetret devrini bitirdik, Ahmet Sungur ile yükselme dönemine başladık” diyerek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Ahmet Sungur’un başarılı ve etkili yönetimi sayesinde Yahşihan, Osman Türkyılmaz döneminin karanlık günlerini geride bırakıyor. İlçede yapılan hizmetler ve iyileştirmeler, Yahşihan halkının geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. Ahmet Sungur’un liderliğinde Yahşihan, aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
5 1 vote
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x