Spor

Yahşi: “Sezona İyi başlamak İstiyoruz”

Kırıkkale FK Yönetim Kurulu Sözcüsü Kadir Yahşi, 8 Eylül’de başlayacak sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale FK Yönetim Kurulu Sözcüsü Kadir Yahşi, 8 Eylül’de başlayacak sezon öncesi açıklamalarda bulundu.SÜREÇ DEVAM EDİYOR
2024-2025 sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü, 8 Eylül’de kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak. Kamp sürecini tamamlayan ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü’nün son durumu hakkında Kırıkkale FK Yönetim Kurulu Sözcüsü Kadir Yahşi açıklamalarda bulundu. Yahşi; “Şimdiki aşamada çok fazla stadyumla ilgili hem eleştiri hem de şuan da bulunduğumuz Fikret Karabudak Stadyumuyla ilgili de görüş belirten çok fazla taraftarımız var. Fikret Karabudak Stadyumuyla ilgili biliyorsunuz Makine Kimya Endüstri Kurumuna ait ve İl Özel İdaresine 15 yıllığına, devredildiğini biliyoruz. MKE Kırıkkalespor’a ait olduğunu biliyoruz. Bundan kaynakta buranın zemin ve stadyum şartları TFF 3.lig profesyonel lige uymuyor. Uymadığı için de burada maçlarımızı oynayamıyoruz. Hem zemin anlamında hem de tribün anlamında, o yüzden buranın bakım ve tadilatı için hem ciddi bir maliyet var hem de MKE Kırıkkalespor’un İl Özel İdarenin anlaşması gerekiyor. “ dedi.

MANTAR HASTALIĞINA YAKALANDI
Yahşi; “Bildiğimiz kadarıyla MKE Kırıkkalespor’da İl Özel İdaresi ile süreç ilerliyor. O aşama tamamlandıktan sonra Fikret Karabudak’ın süreci tamamlanmış olacak. Başpınar Stadyumu ile ilgili yaklaşık birkaç ay önce zemin hazırlığı yapılıyor. Devamında da 15-20 gün önce mantar hastalığına yakalandığı için bundan kaynaklıda kuruma gerçekleşiyor. Aşırı hava sıcaklıklarıyla birlikte aynı zamanda stadın 10 yıllık bir geçmişi var. 6 senenin drenajı çok fazla su basıldığında çekmiyor, az su basıldığı zamanda kuruma yapıyor. Yani bunu da mecburen bir şekilde idare etmeye çalışıyorlar. Bizde kulüp olarak görüştüğümüzde, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş konuyla ilgilendiğini söyledi. Muhtemelen sezona yetiştirecek. Bir sıkıntı yok buradan da taraftarın yüreğine su serpelim diyelim.” bilgilendirmesinde bulundu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x