Siyaset

Vekil Kaplan,Belediye Başkanları İle Bakanlıkları Ziyaret Ediyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilçe belediye başkanları Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’yu ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilçe belediye başkanları Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’yu ziyaret etti.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’ye hizmet getirme konusunda üstün bir çaba gösteriyor. Seçimlerden önce hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirme kararlılığıyla tanınan Kaplan, Kırıkkale siyasetinde birlikteliği sağlamak adına büyük adımlar atıyor. İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Mustafa Kaplan, ilçelerin yol, asfalt ve ekipman ihtiyaçlarını bizzat iletti.

Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçim öncesi verdikleri vaatlerin tamamını gerçekleştirme yolunda var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Hemşehrilerinin hak ettikleri hizmetlere kavuşmaları için çaba gösterdiklerini belirten Kaplan, Bakan Uraloğlu’na misafirperverliği, ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Kırıkkale’nin ve ilçelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için büyük bir gayret gösteren Kaplan, hizmetlerin aksamadan devam etmesi için bakanlıklarla sürekli iletişim halinde.

Mustafa Kaplan’ın bu özverili çalışmaları, Kırıkkale’nin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. İlçe belediye başkanlarıyla kurduğu güçlü iş birliği, Kırıkkale’ye ve ilçelerine hizmetlerin hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Kaplan’ın liderliğinde Kırıkkale, altyapı ve ulaşım konularında önemli ilerlemeler kaydediyor.

Kaplan’ın Kırıkkale’ye kazandırdığı bu hizmetler, onun ne denli kararlı ve başarılı bir milletvekili olduğunu gösteriyor. Kırıkkalelilerin ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımı ve vaatlerini yerine getirme konusundaki azmi, onu halkın gözünde değerli bir lider yapıyor. Mustafa Kaplan, Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz demeden çalışan, halkın takdirini kazanan bir siyasetçi olarak öne çıkıyor.

 

WhatsApp-Image-2024-07-18-at-16.48.35-1-scaled AK Parti Kırıkkale Teşkilatı Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'yu Ziyaret Etti

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x