Manşet

Vatandaş Başkan Önal’a Seslendi

Kırıkkale'de Vatandaşlardan Başkan Ahmet Önal'a Temizlik Talebi: Bolu'daki Uygulama Kırıkkale'de de Hayata Geçsin!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Vatandaşlardan Başkan Ahmet Önal’a Temizlik Talebi: Bolu’daki Uygulama Kırıkkale’de de Hayata Geçsin!

Kırıkkale’de yaşayan vatandaşlar, Bolu Belediyesi’nin yere çekirdek kabuğu, sigara izmariti veya çöp atanlara uyguladığı idari para cezasının Kırıkkale’de de hayata geçirilmesini istiyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehri temiz tutmak adına yere çöp atanlara 14 bin 407 liraya kadar idari para cezası uygulanacağını duyurmuş ve bu uygulama kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Özcan, “Türkiye’nin en güzel şehrini kimsenin kirletmeye hakkı yok” diyerek kararlılığını ifade etmişti.

Kırıkkale halkı, bu örnek uygulamanın Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal tarafından da benimsenmesini talep ediyor. Vatandaşlar, şehrin temizliği ve düzeni için bu tür sıkı tedbirlerin gerekliliğine dikkat çekiyor ve zabıta ekiplerinin yerinde denetimlerle bu kuralları uygulamasını bekliyor.

Bir vatandaş, “Bolu’daki bu uygulama gerçekten çok yerinde bir karar. Şehrimizin sokaklarının temiz kalması için bizim de böyle katı kurallara ihtiyacımız var. Başkan Ahmet Önal’dan bu konuda adım atmasını ve zabıta ekiplerinin sıkı denetimler yapmasını bekliyoruz” dedi.

Başkan Ahmet Önal’ın bu talepleri dikkate alarak Kırıkkale’de de benzer bir uygulamayı hayata geçirip geçirmeyeceği merak konusu. Kırıkkale’de yaşayanlar, şehrin daha temiz ve düzenli olması için bu tür girişimlerin önemli olduğunu belirtiyor ve Bolu’daki uygulamanın Kırıkkale’de de örnek alınmasını umut ediyorlar.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average 
 5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Alparslan Bozkurt
Alparslan Bozkurt
2 Ağustos 2024 08:14

Bunun uygulanabilmesi için öncelikle sokak aralarına çöp konteyniri konulacak, sonrasında belirli mesafelerde sabit çöp kutuları yapılacak aksi halde bu durumun önüne geçilebilmesi mümkün değil, merkez mah ellerinde hala koydeymisiz gibi poşetlerle çöp çıkartılıyor sonrada kedi köpek yemek için dağıtıyor, önce bunlardan başlasın, ceza kolay hele bunlar yapılsın, ailem etiler de oturuyor fakat, etiler, yuva, sanayi, Bahçelievler, vs. Bu bölgelerde kalan sokaklar sanki Kırıkkale in değilmiş gibi, bu ikililikten vazgecelilerek her mahalleye her sokağa eşit hizmet sağlansın merhaba ozaman teşekkür eder ayakta alkışlarım.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x