Gündem

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Huzurköy Projesi Personelleri İle Biraraya Geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Valilik himayelerinde yürütülen Türkiye’de sembol bir proje olan “Huzurköy” projesi personelleri ile bir araya geldi.

HABER: YELİZ ERDEM

Vali Tekbıyıkoğlu, Türkiye’de böyle bir projenin olmadığına değinerek, bu işe çok önem verdiğini, topluma çok faydalı bir proje olduğunu ifade etti.

Projeden 123 gün kadar faydalanan ve mezun olan Murat isimli vatandaşımız, sunulan bu fırsattan dolayı Vali Tekbıyıkoğlu’na teşekkür etti.

Proje yöneticisi  Ziya Bilgin “Sizden önce Huzurköy emekliyordu. Sizinle birlikte koşmaya başladı. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Projeden faydalanan 37 vatandaşımızdan proje sonrası temiz kalma oranının %80 civarında olduğu, dünya ortalamasının ise %6 civarında olduğu ve ortalamanın çok üstünde bir başarının olduğu bilgisini aktaran proje yöneticisi Ziya Bilgin ve personeller Vali Tekbıyıkoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Günün anısına Sayın Valimize desteklerinden dolayı projeden faydalanan vatandaşımız tarafından yapılan Çini porselen hediye edildi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu