Keskin

Vali Bey El Atmazsa Keskin Tapu Düzelmez !

Keskin Tapu Müdürlüğü’nde Vatandaşlar Mağdur, İşlemler Durma Noktasında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Tapu Müdürlüğü, uzun süredir vekâleten yönetiliyor ve bu durum ilçede ciddi bir kaosa yol açmış durumda. Müdürlükteki sorumsuz yönetim, vatandaşı adeta çileden çıkarıyor. Tapu işlemleri günlerce, hatta haftalarca sürüyor, işler aksıyor, vatandaşlar ise bir muhatap bulamıyor.

Keskin Tapu Müdürlüğü’nde Vatandaşlar Mağdur, İşlemler Durma Noktasında
Teknoloji çağında yaşamamıza rağmen Keskin Tapu Müdürlüğü adeta taş devri hızında çalışıyor. Modern altyapının bu kadar yaygınlaştığı bir dönemde, tapu müdürlüğündeki işleyişin bu denli yavaş ve düzensiz olması, vatandaşa büyük mağduriyet yaşatıyor. Vatandaşlar, müdürlüğün adeta kaderine terk edildiğini, işlerin yürümemesi nedeniyle büyük mağduriyet yaşadıklarını belirtiyor.Yetkililere seslenen vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için acil müdahale istiyor. Keskinliler, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın bir an önce konuya el atması gerektiğini, aksi halde bu skandalın büyümeye devam edeceğini ifade ediyorlar.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x