Gündem

Üniversite ve OSB arasına bağımsız elektrik hattı kurulacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Organize Sanayisinde yaşanan elektrik kesintisi sorununa çözüm arayışları devam ediyor. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve OSB yönetim kurulu üyeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan’ı ziyaret ederek, talepte bulundular.   

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve OSB yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale 1. Organize Sanayisinde yaşanan elektrik kesintisi sorununa çözüm üretmek adına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan ile makamında görüşmelerde bulundular.

Yapılan görüşmelerde heyet OSB için tek çözümün Üniversite ve OSB arasına kurulacak olan bağımsız bir hat ve indirme merkezi talebini Bakan Yardımcısı Demircan’a sundu.

Bakan Yardımcısı Demircan konu ile hemen bir fizibilite çalışması yapılacağını ardından gerekli çalışmanın tespit edilip problemin çözülmesi noktasında çalışmaların başlatılacağını bildirdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu