Spor

Türkiye Şampiyonu Kırıkkale’den

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Bursa’da U22 Türkiye Boks Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya katılan Kırıkkaleli Barış Canpolat, 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Bursa’da U22 Türkiye Boks Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya katılan Kırıkkaleli Barış Canpolat, 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

TOPLAMDA 5 MAÇA ÇIKTI

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 15-23 Ağustos tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Yüzlerce sporcunun yarıştığı şampiyonada Kırıkkale adına yarışan Hamza Gökdemir ve Şahin Gökdemir’in öğrencisi Barış Canpolat, 80 kilogramda toplamda 5 maça çıktı.”

KIRIKKALE HALKINI GURURLANDIRDI

“Final maçını Beşiktaş Spor Kulübü öğrencisiyle yapan Canpolat, rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Aldığı birincilikle adını Türkiye Şampiyonluğuna yazdıran Canpolat, bu başarısıyla Kırıkkale halkını gururlandırdı.Şampiyonluk için ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini belirten Antrenör Gökdemir, “Her zaman bizi destekleyen ve yanımızda olanlara teşekkür ederiz. Kırıkkale’nin adını her alanda daha yükseklere çıkartmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x