Siyaset

Türk Milleti İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, AK Parti eski Milletvekili Ramazan Can’ın Adalet Bakan Yardımcısı olması nedeniyle tebrik etti.

HABER: TAHİR ERDEM

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘28 Mayıs 2023 seçimlerinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin Bakan Yardımcıları 22 Haziran 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandı.

Türk ve Türkiye Yüzyılı’na yarışır ve yakışır Bakan Yardımcılarımızın her birine vazifelerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum. Mecliste Cumhur İttifakımızın çoğunluğuyla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Bakanlarımızın ve Bakan Yardımcılarımızın gayretleriyle Aziz Türk Milleti için durmadan, yorulmadan çalışacağız.

Kırıkkale’miz için ise sevindirici bir gelişme olmuştur. Uzun yıllar AK Parti Kırıkkale Milletvekili olarak Kırıkkale’mize hizmet eden, 27. Dönemde de hem Kırıkkale’mize gelen yatırımlarda hem de Adalet Komisyonu’nda omuz omuza mücadele ettiğimiz Sayın Ramazan Can Adalet Bakanı Yardımcısı olarak atanmıştır. Ülkemize, Kırıkkale’mize ve şahsına hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Adalet Komisyonu’nda önemli yargı paketlerinin, reformların ve kazanımların hayata geçirilmesinde el ele gönül gönüle beraber çalıştık.

Cumhuriyetimizin 100. yılında da yine yapacağımız çok işler var. Ramazan Bey’e bu konuda Cumhur İttifakı ve Adalet Komisyonu Üyesi olarak her türlü desteği sağlayacağız. Kendisi Kırıkkale’mizi önemli hizmet ve yatırımlarla buluşmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bir ve beraber hareket ederek memleketimize, milletimize, insanımıza ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu