Manşet

Türk Metal Sendikası’ndan Saha Ziyareti

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Alın teri ve emek mücadelesi veren işçileri yalnız bırakmayan Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi her zaman emekçilerimizin yanındayız” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Alın teri ve emek mücadelesi veren işçileri yalnız bırakmayan Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi her zaman emekçilerimizin yanındayız” dedi.

SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, alın teri ve emek mücadelesi sergileyen üyelerinin haklarını korumak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Saha ziyaretlerini düzenli olarak devam ettiren Öztürk, bu kapsamda ağır silah fabrikasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Genel Başkan Uysal Altundağ ve Bölge Sorumlusu Mürsel Öcal’ın selamlarını fabrika çalışanlarına iletti.

metal.jpg

EN ÖNEMLİ ÖRGÜTLÜ GÜCÜNE DÖNÜŞTÜ

Öztürk, fabrika çalışanlarına teşekkür ederek, emeklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öztürk, “1963 yılında çıktığımız bu onurlu yolda attığımız her adımda, adalet, eşitlik ve da”yanışma ilkelerimizden hiç sapmadık. Metal emekçilerinin haklarını korumak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için var gücümüzle çalıştık. Sendikamız, üyelerinin desteği ve inancıyla birlikte her geçen gün daha da güçlendi. 61 yıl önce, bir avuç metal emekçisinin ektiği tohum, bugün 700’den fazla işyerinde, 300 bine ulaşan üyesiyle koca bir çınara, yalnızca metal emekçilerinin değil Türkiye işçi sınıfının hak ve çıkarlarının savunucusu olan Türkiye’nin en önemli örgütlü gücüne dönüştü.”

DAYANIŞMANIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

“İşçi sınıfının karşı karşıya olduğu tüm sorunların çözümünün sendikal örgütlenme ve dayanışmayla mümkün olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yurdun dört bir yanında örgütlenmeye devam edeceğiz. Örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması için kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bugün geldiğimiz noktada, ücretler, sosyal haklar, çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında elde ettiğimiz kazanımlar ve imzaladığımız sözleşmeler sendikamızın azim ve kararlılıkla yürüttüğü emek mücadelesinin birer göstergesidir.”

metal-jpg3.jpgHER KOŞULDA YANINDA OLACAĞIZ

“Biz, tüm mücadelelerimizi üyelerimizin sendikasına ve birbirine duyduğu güven ve dayanışma ile başarıya ulaştırdık. Gelecekte de sendikamızın 61 yıllık onurlu geçmişinde olduğu gibi, metal emekçilerinin her koşulda yanında olacağız. Onların haklarını savunmak, daha adil bir çalışma hayatı yaratmak ve emeği hak ettiği değere ulaştırmak için üyelerimizle birlikte, üyelerimizden aldığımız güçle mücadele edeceğiz” dedi. Fabrika ziyaretinde, üretim süreçleri ve işçilerin çalışma koşulları hakkında bilgi alan Öztürk, işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bu ziyaretin, işçi-sendika ilişkilerini güçlendirmek ve işçilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla önemli bir adım olduğu belirtildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x