Gündem

Türk Metal Sendikası’nda Temsilci Çalıştayları Tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında başlayacak Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri öncesi, Toplu İş Sözleşmesi Temsilci Çalıştayları bölgelerde toplandı. Toplantılara Şube Kurulları ile MESS’e bağlı işyerlerinde görev alan 800’e yakın işyeri sendika temsilcisi katıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

Temsilci Çalıştayları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş başkanlığında Çerkezköy’de, Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ başkanlığında Gebze’de, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal başkanlığında Eskişehir ve İzmir’de, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Erdem başkanlığında Bursa’da yapıldı.

Bölgelerde gerçekleştirilen toplantılar Genel Başkan Yardımcılarının açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmalarda Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın selam ve dayanışma dilekleri iletildi.

Ardından kurulan çalışma masaları ile temsilcilerinin en güncel talep ve düşünceleri alındı.

Türk Metal Sendikası ile MESS arasında imzalanacak olan 2023-2025 Grup Toplu İş Sözleşmesi taslağına son şekli vermek üzere Başkanlar Kurulu toplanacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu