Manşet

Tuncel Ailesinin Mutlu Günü

Ankara Yol-İş Şube Başkanı hemşehrimiz Ali Tuncel'in oğlu Samed Tuncel, hayatını Eda Nur ile görkemli bir düğünle birleştirdi. Bu özel gün, Kırıkkale'de bir düğün salonunda düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu bir törenle kutlandı. Düğün merasimi, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tuncel Ailesinin Mutlu Günü: Samed ve Eda Nur Muhteşem Bir Düğünle Evlendi

Ankara Yol-İş Şube Başkanı hemşehrimiz Ali Tuncel’in oğlu Samed Tuncel, hayatını Eda Nur ile görkemli bir düğünle birleştirdi. Bu özel gün, Kırıkkale’de bir düğün salonunda düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu bir törenle kutlandı. Düğün merasimi, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Nikah akdini, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur gerçekleştirirken, törende pek çok önemli isim yer aldı. Törene katılanlar arasında Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Genel Merkez Yöneticileri ve Yol-İş Sendikası Şube Başkanları başta olmak üzere, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yargıtay Üyesi İsmail Ulukul, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan ve Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan gibi önemli isimler bulunuyordu.

Tuncel Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tuncel Ailesinin Mutlu Günü – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Düğün törenine çok sayıda siyasi ve bürokrat da katılım gösterdi. Katılımcılar arasında öne çıkan isimler, törende Tuncel ailesinin mutluluğunu paylaşarak, genç çiftin bu özel gününde yanlarında oldular. Konuklar, düğün boyunca neşeli anlar yaşadı ve çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Teşekkür ve Tebrikler

Tuncel ailesi, bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm davetlilere içtenlikle teşekkür etti. Ali Tuncel, oğlunun ve gelininin bu özel gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına minnettar olduklarını ifade etti. Genç çift Samed ve Eda Nur, hayatlarının yeni dönemine adım atarken, kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Tuncel Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tuncel Ailesinin Mutlu Günü – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x