Delice

TSO’dan Taşıt Alım Satım Sınavı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu sınavı gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu sınavı gerçekleştirildi.

4 ADAY KATILIM SAĞLADI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu sınavı gerçekleştirildi. 29.’uncusu gerçekleştirilen Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavına 4 aday katılım sağladı. Yahşihan Yeni Sanayi Sitesinde bulunan TSO Mesleki Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen sınava katılan adayların teorik ve uygulama bilgi ve becerileri ölçüldü. Zorunlu hale gelen 77 ayrı alanlarda TSO ve TOBB MEYBEM işbirliğinde mesleki yeterlilik sınavları düzenleniyor.

İLGİNİN GİDEREK ARTMASINI BEKLİYORUZ

TSO Başkanı Ahmet Varlı, “Sektörde nitelikli insan kaynağı oluşturmak, güvenli ticaret sağlamak ve mesleğin itibarını artırmak gibi amaçlanıyor. Şehrimizin her alanında ekonomiye değer katmak ve bu alanda faaliyet gösteren herkesin yaptığı işi nitelikli şekilde yapması amacıyla gerekli çalışmaları gösteriyoruz. Bu sınava şuanda 4 aday katılım sağladı. Bu gibi sınavlara ilginin giderek artmasını bekliyoruz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x