Ekonomi

TSO meslek komitesi toplandı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı 2. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 13 meslek komitesinin üyeleri katıldılar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı 2. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 13 meslek komitesinin üyeleri katıldılar.

KURSİYERLERİN İSTİHDAMI GÖRÜŞÜLDÜ

Oda muamelat yönetmeliğinin 26. Maddesinde yer alan “Müşterek meslek komitesi toplantıları her yılın Mart ve Eylül aylarında olmak üzere 6 ayda bir toplanır” hükmü gereğince Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı ikinci müşterek meslek komitesi toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

KOMİTE GÜNDEMLERİNE ALINDI

Toplantı belirlenen iki gündem başlığı üzerinden ilerledi; Meslek gruplarının sektörel sorunları ve bunlar ile ilgili çalışmalar yapılması konularında istişarelerde bulunuldu ve ilgili yerlere iletilmek üzere komite gündemlerine alındı. Mesleki Eğitim Merkezi çalışmaları; verilen Çelik Kaynak ve Cnc kursları hakkında duyuruların artırılması için bilgilendirme yapıldı ve devamında başarılı olup Mesleki Yeterlilik Belgesini alan kursiyerlerin istihdamı görüşüldü.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x