Yaşam

Tokatlılar Aşurede Buluştu

Kırıkkale'de düzenlenen geleneksel aşure etkinliğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Tokat Vakfı tarafından organize edilen etkinliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düzenlenen geleneksel aşure etkinliğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Tokat Vakfı tarafından organize edilen etkinliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal katıldı.

MUTLULUK DUYDULAR

Önal, yaptığı konuşmada, “Aşure, sadece lezzetli bir tatlı değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin, kardeşliğin simgesidir. Bu tür etkinlikler, toplumsal dokuyu güçlendirerek daha huzurlu bir geleceğe ulaşmamızı sağlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. Etkinliğe katılan vatandaşlar da, böyle anlamlı bir günde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

MANEVİ ATMOSFER OLUŞTU

Kırıkkale’de düzenlenen aşure etkinliğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın da katıldığı etkinlikte, hemşehrilerimiz aşureyi paylaşarak güzel vakit geçirdi. Kırıkkale’de düzenlenen aşure etkinliğine katılan vatandaşlar, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. “Aşure, bizi bir araya getiren önemli bir değer. Belediye Başkanımızın da bu etkinlikte olması bizleri çok mutlu etti.” diyen vatandaşlar, düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.

Tokatlılar Aşurede Buluştu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tokatlılar Aşurede Buluştu – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

onal.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x