Manşet

Ticari Taksi Park Halindeki Araçları Pert Etti

Bu sabah saat 06.00 sularında Kırıkkale'nin Çalılöz Mahallesi Ahmet Ayık Caddesi'nde park halindeki araçlara çarpan ticari taksi, mahallede paniğe yol açtı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bu sabah saat 06.00 sularında Kırıkkale’nin Çalılöz Mahallesi Ahmet Ayık Caddesi’nde park halindeki araçlara çarpan ticari taksi, mahallede paniğe yol açtı.
Edinilen bilgilere göre, kontrolden çıkan ticari taksi, park halindeki 5 araca çarparak büyük hasara neden oldu. Kazanın ardından çevrede büyük bir gürültü duyulurken, mahalle sakinleri ve araç sahipleri dışarı çıkarak gördükleri manzara karşısında şoke oldular.Kazaya karışan araçların çoğunun ciddi şekilde hasar gördüğü, bazılarının ise adeta hurdaya döndüğü belirtildi. Kullanılamaz hale gelen araçlar, araç sahiplerini üzüntüye boğarken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma devam ediyor.

www.Haber71.net Haber Merkezi

Ticari Taksi Park Halindeki Araçları Pert Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ticari Taksi Park Halindeki Araçları Pert Etti – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x