Manşet

Terminal’de Otobüs Perona Daldı 2 Kişi Yaralandı (VİDEO-HABER)

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde büyük bir kaza yaşandı.Kamil Koç Firmasına ait otomatik vitese sahip bir yolcu otobüsü, şanzıman arızası nedeniyle kontrolden çıkarak perona büyük bir hızla daldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde büyük bir kaza yaşandı.Kamil Koç Firmasına ait otomatik vitese sahip bir yolcu otobüsü, şanzıman arızası nedeniyle kontrolden çıkarak perona büyük bir hızla daldı.

TERMİNAL'DE FECİ KAZATerminalde büyük bir gürültüyle camlar kırılırken, olay anında terminalde bulunan vatandaşlar panik yaşadı.Otobüsün perona çarpması sonucu iki kişi yaralandı ve acil müdahale ekipleri tarafından hızla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Terminalde büyük hasara yol açan kaza sonrası, otobüs şoförünün ifadesine başvurulurken olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Görgü tanıkları, otobüsün aniden hızlandığını ve kontrolden çıktığını belirterek, kazanın dehşet verici anlarını anlattı. Terminal yetkilileri ise güvenlik önlemlerinin arttırılacağını ve bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yaşanan bu korkutucu kaza, vatandaşlar arasında büyük bir yankı uyandırdı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x