Siyaset

Tanrıverdi; “Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı Parayla Satılamaz

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun ülkeye döviz girişi ve gayrimenkül alımı karşılığında, kanunsuz olarak verilen vatandaşlıkların iptali konusunda T.C Danıştay Başkanlığı'na dilekçe verdiğini belirterek Dervişoğlu'nun önerilerine destek verdiğini ve 13 milyonu aşan mülteci nüfusuna dikkat çekti. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun ülkeye döviz girişi ve gayrimenkül alımı karşılığında, kanunsuz olarak verilen vatandaşlıkların iptali konusunda T.C Danıştay Başkanlığı’na dilekçe verdiğini belirterek Dervişoğlu’nun önerilerine destek verdiğini ve 13 milyonu aşan mülteci nüfusuna dikkat çekti.

Ülkenin sığınmacılar tarafından istila edilmesinin siyonist bir proje olduğunu vurgulayan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun önerilerine destek veriyorum. 22 yıllık Ak Parti iktidarının milletimize ve ülkemize verdiği zararların kuşkusuz en büyüğü, sınır kapılarının açılması, sayıları 13 milyonu aşan mültecilerin aziz vatanımıza girmesine neden olmasıdır. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı parayla satılacak ve pazarlanacak bir ürün olamaz. Sınır kapılarının açılarak ülkenin sığınmacılar tarafından istila edilmesi emperyalist ve Siyonist bir projedir” dedi.

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.Türkiye’de 729 bin sığınmacı beyan ettikleri adreslerde bulunamamıştır. Kaçakların, suçluların, firarilerin serbestçe dolaşmalarına müsaade edilemez. Son yıllarda ülkemizde hızla artan suç oranları bugün endişe verici bir seviyeye ulaşmıştır. Artan suç oranlarının önüne geçebilmek, etkili çözüm yolları geliştirmek, toplumsal huzuru acilen sağlamak için, asayiş ve güvenliğin ön planda olduğu bir göç politikası geliştirilmelidir.

Tanrıverdi; "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı Parayla Satılamaz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tanrıverdi; “Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı Parayla Satılamaz – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Bizde İyi Parti olarak, Türkiye’deki sahte vatandaşlıkların tespiti ve ülkemizde yaşayan sığınmacı sayısının netleşmesi için 3 Kasım 2024 Pazar günü, Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte nüfus sayımı yapılmasını öneriyoruz. Kapalı nüfus sayımı Türkiye’deki yabancı ve sığınmacı nüfusunun belirlenmesi için hayati bir fırsattır. Özellikle kaçakların tespit edilip deport yani sınır dışı edilmesi ve suç kadı ve yakalama kararı olan kişilerin tespiti de bu sayımla mümkün olacaktır.24 yıldır gerçekleştirilmeyen kapalı nüfus sayımı ülkemizin sokaklarının yeniden güvenli hale gelmesi ve vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayabilmesi için bir seçenek değil, zorunluluktur. Bu bağlamda devletimizden 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilmesini önerdiğimiz kapalı nüfus sayımı teklifimizin hazırlıklarının yapılıp, bu önerimizin ivedilikle hayata geçirilmesini bekliyoruz.

Tanrıverdi; "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı Parayla Satılamaz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tanrıverdi; “Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı Parayla Satılamaz – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x