Sulakyurt

Sulakyurt’ta Anneler Günü’ne Renkli Kutlama!

Sulakyurt Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel bir program düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte anneler unutulmaz bir gün yaşadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi tarafından Anneler Günü’ne özel bir program düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte anneler unutulmaz bir gün yaşadı.

ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR

Belediye binası önünde düzenlenen programda müzik dinletileri, şiir okuma ve çeşitli eğlenceler yer aldı. Anneler gününü kutlamak için Sulakyurt’un farklı semtlerinden gelen anneler de programa katıldı.

sulakyurtta-anneler-gunune-renkli-kutlama4.jpg

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, programda yaptığı konuşmada, “Anneler Günü vesilesiyle ilçemiz hanımefendilerine bu güzel programı düzenledik. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarının günü kutlu olsun. Anneler başımızın tacıdır.” dedi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI

Çetiner ayrıca, annelerin her zaman sevgi ve saygıya layık olduğunu belirterek, “Annelerimizin fedakarlıklarını ve özverilerini asla unutmamalıyız. Onların varlığı bizim için büyük bir nimettir.” şeklinde konuştu. Programda anneler için özel olarak hazırlanan hediyeler de dağıtıldı.

sulakyurtta-anneler-gunune-renkli-kutlama2.jpg

Anneler gününü kutlamak için hazırlanan pasta da birlikte kesildi. Sulakyurt’ta düzenlenen Anneler Günü programı, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Anneler, kendileri için düzenlenen bu güzel programdan dolayı Sulakyurt Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x