Manşet

Sorunlu Bina Yine Gündem’de

Alparslan Pehlivanlı Bulvarı yol güzergahında yer alan bir inşaatın güvenlik amacıyla yapılan iskelesi uçtu. O anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Alparslan Pehlivanlı Bulvarı yol güzergahında yer alan bir inşaatın güvenlik amacıyla yapılan iskelesi uçtu. O anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

BU İNŞAAT HAKKINDA DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK HABER YAPILMIŞTI AMA NE ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜ NEDE KIRIKKALE BELEDİYESİ HİÇ BİR YAPTIRIMDA BULUNMADI SONUÇ ORTADA !!!

VATANDAŞLAR CEP TELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜLEDİ

Kırıkkale şehir merkezinde uzun yıllar inşaat halinde bekleyen ve sonrasında TUŞPA Grup tarafından gerekli izinler alınarak devam ettirilen inşaatta, güvenlik amacıyla yapılan iskele uçtu. Binada çalışan işçilerin güvenliğini sağlamak amacıyla binayı çevreleyen iskelenin uçması sonucunda can kaybı ya da yaralanmanın olmaması derin bir oh çektirdi. İskelenin uçtuğunu gören vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla görüntülediler.

KARAKUŞ, KOROZYON RİSKİ VAR DEMİŞTİ

Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinde yapılan bu inşaatla ilgili geçtiğimiz yıl Nisan ayında o dönemin DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, çalışmalara tepki göstermişti. Karakuş, “Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinde olan bulunan yapıda korozyon riski varken, ayrıca o dönemden günümüze mevzuatlar değişmişken, tadilat ruhsatı verilerek, o dönemde ki mevzuata mütevellit yapı denetimsiz olarak inşasına devam etmektedir. Bu akla ziyan durumu kamuoyuna sunuyor, belediyemizden bir açıklama bekliyoruz” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

nsaatin-iskelesi-uctu-hicbir-guvenlik-onlemi-alinmadi1.jpginsaatin-iskelesi-uctu-hicbir-guvenlik-onlemi-alinmadi4.jpg

İnsan Sağlığını Hiçe Sayan İnşaat - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x