Gündem

Sorunların değil çözümlerin bir parçasıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği görevine atanan Vali Mehmet Makas’a Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Komisyonu 10 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Erzincan Valiliği’nden Kırıkkale Valiliği’ne atanan Vali Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettiler.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları sendikası olarak ilimizde bulunduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Akdoğan “Öncelikli olarak nazik ve samimi karşılamanızdan dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek isterim; Sağlık-Sen olarak bizler her daim Kamu kurum ve kuruluşlarımızla istişare içerisinde faaliyetlerde bulunuyoruz. Sorunların değil çözümlerin bir parçası olmayı amaçlayan bir düsturla çalışan Sendikam, Şube Başkanlığım, Yönetim Kurulum ve tüm üyelerimiz adına şehrimize hoşgeldiniz diyerek çalışmalarınızda başarılar temenni ederiz” şeklinde duygularını ifade etti.

Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ardından sonlandırıldı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu