Spor

Şimşekler ilk maçı 17 Eylül’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF Lig’inin yeni sezonunda 1. Grupta mücadele edecek olan ve Kırıkkale’nin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda bulunan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü yeni sezonda baştan aşağı değişerek çalışmalarını sürdürüyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

20 Temmuz’da gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal olmuştu. Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübüne başkan seçilmesinin ardından kolları sıvayan Başkan Akbal ve yönetimi ilk iş olarak teknik heyetini kurdu.

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki birçok isimle yollarını ayırırken birçok yeni isimle de sözleşme imzalayan Kırmızı Lacivertliler en zorlu süreci transfer döneminde yaşandı.

Yapılan transferlerin ardından kadrosunu tamamlayan kırmızı lacivertliler 2. Lig’e yükselme mücadelesine baş koydu.

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü yenilenmiş kadrosu ile ilk maçına 17 Eylül tarihinde çıkacak. Deplasmanda Kepezspor ile ilk maçına başlayacak olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ikinci hafta ise sahasında Edirnespor’u ağırlayacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu