GündemKırıkkaleManşet

Servis Şoförlerine kural eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşili İlçesinde Okullar da öğrenci taşıyan servis şoförlerine  değişen yeni kurallar ve yönetmelikler hakkında eğitim verildi. Eğitim seminerine taşımacılık yapan çok sayıda servis şoförü katıldı.

 

Çocuklara örnek olmalı

Bahşılı ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından taşımacılık yapan servis şoförlerine eğitim semineri verildi. Değişen kurallar ve yönetmelikler hakkında çeşitli bilgilerin verildiği seminere Milli eğitim Şube müdürü Ercan Doğan ve Trafik polis memuru Ramazan Özmen, kurallar ve yeni yönetmelik değişikliği ile birlikte uyulması zorunlu olan yönetmelikleri  anlattılar. Seminerin açılışında bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan, Günümüzde servis şoför eğitiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, çocuklarımızı emanet ettiğimiz şoför arkadaşların davranışları ile iyi bir örnek insan olmaları gerektiğini söyledi.  Bu seminer sonunda görev bilincinin daha da artacağını belirten Pekdoğan, emeği geçenlere teşekkür etti.  Kursa katılımın çok iyi bir seviyede olduğunu belirten şube müdürü Ercan Doğan ise “bizler sizin yaptığınız işe  katkı sağlamak için bu semineri  vermekteyiz. Ekmek paranızı kazanırken sizlere emanet ettiğimiz yavrularımızın can ve mal güvenliği vazgeçilmezimizdir. Ayrıca onlar sizi örnek aldığı için trafik kurallarına uyma alışkanlığını da kazandırabiliriz. Bu nedenle kurs süresince karşılıklı olarak en iyiyi bulma gayretinde olacağız” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu