Siyaset

Seçimlerde Sahada Yoktu, Şimdi Plaket İçin Gürün’de

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, parti tabanının ve vatandaşların sert eleştirileriyle karşı karşıya. Kırıkkale'de vatandaşların sorunları çözülmeyi beklerken, Pehlivanlı'nın Sivas’ın Gürün ilçesine giderek plaket vermesi büyük tepki çekti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, parti tabanının ve vatandaşların sert eleştirileriyle karşı karşıya. Kırıkkale’de vatandaşların sorunları çözülmeyi beklerken, Pehlivanlı’nın Sivas’ın Gürün ilçesine giderek plaket vermesi büyük tepki çekti.

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya Sert Eleştiriler: Kırıkkale’nin Sorunları Dururken Sivas Gürün’de Plaket Peşinde!
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, parti tabanının ve vatandaşların sert eleştirileriyle karşı karşıya. Kırıkkale’de vatandaşların sorunları çözülmeyi beklerken, Pehlivanlı’nın Sivas’ın Gürün ilçesine giderek plaket vermesi büyük tepki çekti. Parti tarihinin en kötü seçim sonuçlarından biriyle karşılaşılan Kırıkkale’de, Ak Parti’nin oyları 105 binden 23 bine düşerken Pehlivanlı’nın sahada neredeyse hiç görünmemesi, şimdi ise Gürün’de plaket dağıtması, “Maşallah!” dedirtti.

Seçimlerde Sahada Yok, Şimdi Plaket İçin Gürün’de

Kırıkkale’de Ak Parti’nin oylarının erimesine rağmen, Pehlivanlı’nın sahada aktif olmaması, seçmenlerin desteğini kazanmak yerine ödül törenlerine katılmayı tercih etmesi, parti tabanında büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Kırıkkale halkının sorunlarına duyarsız kalmakla eleştirilen Pehlivanlı’nın, Kırıkkale’nin dertleriyle ilgilenmek yerine Sivas’ın Gürün ilçesine kadar gidip plaket vermesi, adeta bardağı taşıran son damla oldu.

Ak Parti’nin 23. Kuruluş Yıl Dönümü Skandalı

Eleştiriler sadece plaket töreniyle sınırlı değil. Ak Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü, Kırıkkale’de 100 metrekarelik bir çay bahçesinde kutlayan Pehlivanlı, bu hareketiyle de tepki topladı. Partinin en kötü dönemlerinden birinde, bu denli sönük bir kutlama yapılması, parti içindeki rahatsızlığı daha da artırdı.

Parti Tabanından Büyük Tepki

Pehlivanlı’nın Gürün’de plaket peşinde koşarken, Kırıkkale’deki büyük sorunları görmezden gelmesi, Ak Parti tabanında ve Kırıkkale halkı arasında büyük öfkeye neden oluyor. Seçimlerde sahada görülmeyen bir il başkanının, şimdi bu tür etkinliklerle zaman geçirmesi, Kırıkkale’nin sorunlarına ve Ak Parti’nin eriyen oylarına karşı duyarsız kalındığı yönündeki eleştirileri güçlendiriyor.

Seçimlerde Sahada Yoktu, Şimdi Plaket İçin Gürün’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Seçimlerde Sahada Yoktu, Şimdi Plaket İçin Gürün’de – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Seçimlerde Sahada Yoktu, Şimdi Plaket İçin Gürün’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Seçimlerde Sahada Yoktu, Şimdi Plaket İçin Gürün’de – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x