GündemKırıkkaleManşet

Sanayiciler, ATM bekliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İki bine yakın esnafın yer aldığı ve bulunduğu mahalle ile iç içe olan sanayi esnafı, bölgelerinde banka ATM cihazı bulunmaması konusunda oldukça dert yanıyor. Sadece PTT şubesinin yer aldığı ve hiçbir banka cihazının bulunmadığı sanayi sitesindeki esnaflar, banka yetkililerine seslenerek, sitenin belirli bölgelerine ATM cihazı kurulmasını istediler.

 

HEPİMİZ ZOR DURUMDA KALIYORUZ

Araç sahibi herkesin uğrak noktası haline gelen oto sanayi sitesi esnafı, bölgelerinde herhangi bir banka ATM cihazı ve şubesinin bulunmaması konusunda oldukça sıkıntılı durumda. Geçmiş yıllardan bu yana süregelen bu sorunun çözümünü isteyen esnaflar; siyasilere, bürokratlara ve banka yetkililerine seslenerek, bölgelerine biran önce ATM cihazı kurulması isteğinde bulundular.

 

ODA BAŞKANLARINDAN DESTEK

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve diğer oda başkanları da sanayi sitesinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek, esnafların banka yetkililerinden ATM cihazı istemesi açıklamasına destek verdiler.  Esnafların burada acil bir ATM cihazına ihtiyaç duyduğunu dile getiren Köstekli, “Bizler esnaf odalar birliği olarak buradaki esnaflarımızın yanındayız. Sorunun çözüme kavuşması hepimizi mutlu edecektir” dedi.

 

3 ADET MOBESE KURULDU

Burada bulunan esnafların vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Köstekli, “Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı ile yönetiminin göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarını takip ediyoruz. Özverili çalışmaları sayesinde güvenlik önlemleri için 3 adet mobese kuruldu. İhtiyaç duyulan gerekli yerlerde de çeşitli çalışmaları yapıldı. Şuandaki en büyük sorun ise ATM cihazı bulunmamasıdır” ifadesinde bundu.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

2014 yılının Şubat ayında göreve geldiklerini belirten Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, yönetimiyle birlikte ilk gün itibariyle sorunların çözümü konusunda çalışmalar yapmaya başladıklarını ifade etti. Genç ve aktif bir yönetime sahip olduklarını ve bunun avantajları olduğunu söyleyen Pehlivanlı, “Yönetimimizle birlikte sorunların çözülmesi noktasında elimizi taşın altına koyduk” şeklinde konuştu.

 

PARA İÇİN MERKEZE GİDİYORLAR

Arabası arızalanan bir vatandaşın nakit sıkıntısı çektiğinde bankadan para edinmesi üzerine tekrar merkeze gitmesi gerektiğine dikkat çeken Pehlivanlı, “Bölgemiz içerisinde bir ATM cihazımız olsa vatandaşımız geri merkeze gitmek zorunda kalmayacak. Bunun yanında esnaflarımızın çoğunluğunun da bankalarla işleri oluyor. Esnaflarımız dükkânlarında bulunan işleri bırakarak merkeze gitme zorunluluğunda bulunuyor” dedi.

 

ESNAFIMIZ SIKINTIYA DÜŞÜYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile görüşerek site içerisinde bulunan parkı yeniden faaliyete geçirdiklerini dile getiren Pehlivanlı, “Bizler gönüllü arkadaşlarımızla birlikte, diğer esnaflarımıza faydalı hizmetler sunulması konusunda üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bizim her bölgeden arkadaşlarımız var. Şuanda PTT’nin ATM’si var fakat bu bize yeterli değil. Bu konuda yetkili olan siyasilerden, bürokratlardan ve banka yetkililerinden diğer banka şubelerinin bulunduğu ATM cihazı istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu