Manşet

Sanayi Bakanlığından İlçelere Tam Destek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın önderliğinde ilçe belediye başkanları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret ettiler. Kacır’a ilçelerin sorun ve talepleri iletildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın önderliğinde ilçe belediye başkanları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettiler. Kacır’a ilçelerin sorun ve talepleri iletildi.

KAPLAN VE BAŞKANLARDAN ZİYARET

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın önderliğinde ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Bakan Kacır, Kırıkkale’nin ilçelerinin sorun ve taleplerini dinledi. Kacır, sorun ve taleplerin çözüme kavuşması noktasında ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini dile getirdi. Kacır, ilçelerden gelecek her türlü proje ve yatırımlara destek olmak için hazır olduklarını dile getirdi.

YATIRIM PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

İlçelerin sorun ve taleplerini yerinde ilettiklerini dile getiren Kaplan, “Bütün ilçe ve belde belediye başkanlarımızla birlikte bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettik. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sorun ve taleplerimizi ilettik. İlimizin sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmelerini, projelerini ve geleceğe yönelik planlarını değerlendirip taleplerimizi ilettiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x