Spor

Şampiyonlardan Kaymakam Uludağ’a Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

U12 Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası’nda Kırıkkale İl Karması Türkiye Şampiyonu oldu. Kırıkkale’ye dönen şampiyonlar Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ’ı ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Şampiyonaya toplamda 280 sporcu ve 20 il katıldı. Karakeçili Hokey Takımı grup maçlarından birinci çıktı ve çeyrek finalde Kocaeli takımı ile karşılaştı. Karakeçili Hokey Takımı Kocaeli’yi de yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final Konya ile karşılan Karakeçili Hokey Takımı 4 – 3’lük skor ile adını finale yazdırdı. Finalde Muğla il karması ile karşılaşan Bozkırın tezeneleri minik hokeyciler final maçında 5 – 1 Muğla’yı yenerek U12 kızlar Hokey Türkiye Şampiyonu oldu.

Kırıkkale’ye dönen şampiyonlar Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ’ı ziyaret etti. Şampiyon kızlar imzalı forma hediye alan Kaymakam Uludağ’a bu anlamlı hediyeyi almaktan büyük kıvanç duyduğunu belirtti.

Şampiyonlarla pasta keserek şampiyonluğu kutlayan Kaymakam Uludağ başta başarının mimarı Antrenör Efe Bozkurt’a ve kızları yetiştiren ailelerini tebrik ederek şampiyonlara ilerideki spor hayatlarında üstün başarılar diledi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu