Sağlık

Sağlık Sen’den Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan Yüksek İhtisas Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinde bulunan üyelere ziyarette bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri, İş yeri temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları ile birlikte bir dizi ziyarette bulundular.

Sağlık Sen heyeti Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Abdullah Üçer, ADSM İdari ve Mali İşler Müdürü Semih Talu ve Kurumlarda görev yapan personelleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinde gündeme dair konuları değerlendiren Şube Başkanı Recep Akdoğan yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personelin fikirlerini aldı.

Başkan Akdoğan ziyaretlerinde “Ziyaretlerimizin amacı mesai arkadaşlarımız ile yaklaşan Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerini almak. Sağlık-Sen olarak bizler için sahada çalışan arkadaşlarımızın beklentileri ve talepleri önemlidir. Bu beklentileri Genel Merkezimizle paylaşıyor ve takip ediyoruz” dedi.

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu