Gündem

Rektör Köse’den Aslan’a Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci de ziyarette hazır bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Nazik ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ve Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’a teşekkür eden Rektör Aslan, Kırıkkale Üniversitesi ve Üniversitede yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi şehrimizde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Köse’ye Kırıkkale’nin sembollerinden Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve yerli ve milli aracımız TOGG T10X ile kampüs turu yapılmasıyla sona erdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu