Asayiş

Polislere Saldıran Hükümlü Tutuklandı (VİDEO-HABER)

Kırıkkale'nin Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan olayda, iki polis memuruna saldıran ve iki memuru yaralayan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk arkasından Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Yenidoğan Mahallesi’nde yaşanan olayda, iki polis memuruna saldıran ve iki memuru yaralayan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk arkasından Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Olay, Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi’nde vatandaşları rahatsız ettiği ihbarı üzerine meydana geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, olay yerine intikal ettiğinde saldırgan Y.O. ile karşılaştı. Gözaltına alınmak istenen şahıs, polislere direndi ve bu sırada K.B. isimli polis memurunun parmağını kırarken, R.U. isimli diğer polis memuruna ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yapılan incelemelerde, saldırgan Y.O.’nun 4 ayrı suçtan kesinleşmiş 6 aylık hapis cezası olduğu öğrenildi.Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu tamamlanan Y.O., adliyeye sevk edilerek adalet önüne çıkarıldı. Çıkarıldığı mahkemede aranması ve polise mukamevetten tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x