Manşet

Öztürk’ten Gaziler Günü Mesajı

MHP Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Halil ÖZTÜRK “Gaziler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Halil ÖZTÜRK “Gaziler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK açıklamasında;

“Milli güvenliğimizi korumak adına, yurt içinde ve yurt dışında birer cesaret timsali olarak mücadele edip yara alan her Gazimiz, bizler için minnet duygususun abideleşmiş halidir. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi’ şuuruyla fedakârlığın doruk noktasına ulaşan kahramanlarımız; al bayrağımız dalgalandığı müddetçe saygı duyulmaya, baş üstünde taşınmaya ve yüreğimizin en nadide yerinde barınmaya layıktır. Gazilik; vatan sevdalısı gönüllerin hiç tükenmeyecek iftihar kaynağıdır.

Bağımsızlığa meftun yüce Türk milletinin kahraman Gazileri; korkuya meydan okuyan bir inanmışlığın kıvancıdır. Hatırlatmak isteriz ki Türk milleti; geçmişten geleceğe uzanan kutlu yolda gazi bir millettir. Bu asil milletin bağrından çıkmış kahraman evlatları da şehit ya da gazi olmayı her zaman bir şeref nişanesi olarak görmüştür. Böylesi bir inancın, böylesi bir ruhun karşısında duracak güç de yoktur, irade de.”

GAZİLERİMİZ AZİM ve FEDAKÂRLIĞIN SEMBOLÜDÜR

Öztürk; açıklamasının devamında,
“Gazilerimiz, bugün milli güvenliğimiz adına mücadele eden güvenlik güçlerimizin de motivasyon kaynağıdır. Azim ve fedakârlık duygusu, Gazilerimizle daha da anlamlı hale gelmekte, onların varlığıyla bu duygularımız güçlenmektedir. ‘Gaziler Günü’ dolayısıyla vurgulamak isterim ki bizler de Türk milletinin gurur kaynağı ve şehitlerimizin silah arkadaşı Gazilerimize güç vermek için her zaman onların yanında olacağız.

Bugün, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı ve “Mareşal” rütbesi verilişinin 103. yıldönümüdür. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anarken, hayatta olan Gazilerimize minnetlerimi sunuyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x