Manşet

Önal’dan sanayi esnafına ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işlet temennisinde bulunan Önal, sorun ve talepleri hakkında gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işlet temennisinde bulunan Önal, sorun ve talepleri hakkında gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜM BULUYOR

Kırıkkale’nin her alanda sorunlarının çözümü noktasında çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işlet temennisinde bulunan Önal, sorun ve talepleri hakkında gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Önal, “Yeni haftaya sanayi esnafımızı ziyaret ederek başladık, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledik. Esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın ilettiği her konuyu titizlikle ele alıyor, kıymetli hemşehrilerimiz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Sorunlara çözüm bulmak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Önal, sanayi esnafının sorunlarına yönelik gerekli notların alındığını ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Sanayi esnafının bölgeye Kent Lokantası kurulması yönünde taleplerinin olduğunu ifade eden Önal, “Konuyla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İmkanlar dahilinde inşallah güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Önal’dan sanayi esnafına ziyaret - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Önal’dan sanayi esnafına ziyaret – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x