Spor

Önal, Türkiye-Gürcistan Maçı İçin Vatandaşları Davet Ediyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 18 Haziran 2024 Salı günü saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek dev ekran etkinliğine tüm Kırıkkalelileri davet etti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 18 Haziran 2024 Salı günü saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek dev ekran etkinliğine tüm Kırıkkalelileri davet etti.Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, tüm Kırıkkaleli vatandaşları 18 Haziran 2024 Salı günü saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek dev ekran etkinliğine davet ediyor. Türkiye’nin Euro 2024’teki mücadelesinde Gürcistan ile karşılaşacağı maç, milli heyecanı doruğa çıkarmak için büyük bir coşkuyla izlenecek.

MİLLİ HEYECAN DEV EKRANDA

Euro 2024 heyecanının Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanacağı bu özel etkinliğe tüm Türkiye sevdalıları davetli. Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Milli heyecan dev ekranda. Tüm Türkiye sevdalılarını bekliyoruz! Cumhuriyet Meydanı 18 Haziran 2024, saat 19:00” diyerek vatandaşları buluşmaya çağırıyor.

FUTBOLSEVERLERE UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞATACAK

 Kırıkkale halkı, milli takımın Euro 2024 yolculuğunda birlikte coşkuyu paylaşacakları bu önemli gün için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranda yapılacak bu organizasyon, futbolseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Türkiye’nin milli takımı için kritik öneme sahip bu maç öncesinde, Kırıkkale’de bir araya gelerek takımlarına destek vermek isteyen herkesi Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyoruz. Büyük buluşma için geri sayım başladı.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x