Eğitim

Okulların ihtiyaçları gideriliyor

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın eğitim öğretim öncesinde okullarla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın eğitim öğretim öncesinde okullarla ilgili incelemeleri devam ediyor.

TALEP VE SORUNLARI İNCELİYOR
2024-2025 eğitim ve öğretimin başlamasına sayılı günler kala Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın eğitim öğretim öncesinde okullarla ilgili incelemeleri devam ediyor. Okulların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde inceleyen Aydın, gerekli çalışmalarda hassasiyet gösterilmesi noktasında üzerlerine düşen görevleri yerine getiriyor. Ziyaretlerinde okul yönetiminden yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Aydın, eksikliklerin kısa sürede giderilmesi noktasında ilgili yerlerle görüşmelerini sürdürüyor.

YENİ DÖNEME SORUNSUZ GİRECEĞİZ
Aydın ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Yasin Tabanlı’dan okulla ilgili bilgi aldı. Okul ziyaretinde derslikler, lavabo ve tuvaletler, koridorlar, spor alanları, bahçe ve diğer okula ait yerleşkede incelemelerde bulunuldu. Aydın, “Kırıkkale’de bütün okullarımızda sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla elimizden gelen çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İnşallah hep birlikte yeni eğitim ve öğretim dönemine sorunsuz gireceğiz” dedi.

OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Şehit Ramazan Akçadağ İlkokulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Kürşad Kültür’den okulla ilgili bilgi aldı. Aydın, okulların eğitim öğretime hazırlık sürecinde derslikler, lavabo ve tuvaletler, koridorlar, spor alanları, bahçe ve diğer mekanlarda incelemelerde bulundu.Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Ünal Dündar’dan okulda yaz döneminde verilen eğitim hizmetleriyle ilgili bilgi aldı. Aydın, dersliklerde, atölye ve spor salonlarında öğretmen ve öğrenciler de bir araya geldi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x