Genel

O makam hizmetkâr olma makamıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Merih Karayol Ak Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim eden Karayol’a Babası aynı zamanda Kırıkkale Belediyesi eski başkanlarından Hayati Karayol ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Kırıkkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yapmak üzere Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığında olduklarını hatırlatan aday adayı Merih Karayol, bu süreçte kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Belediye Başkan aday adayı Karayol “Başta sevgili babam Hayati Karayol olmak üzere 1939 yılından bugüne kadar Kırıkkale’mize belediye başkanı olarak hizmet veren belediye başkanlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Aralarında ebediyete irtihal edenlere yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bahşılı’dan Balışeyh’e, Çelebi’den Delice’ye, Keskin’den Yahşihan’a, Karakeçili’den Sulakyurt’a tüm ilçelerimize selam olsun! İlçelerimizden ve güzel yurdumun her bir köşesinden gelerek Kırıkkale merkeze yerleşen işini, aşını, eşini burada bulup yaşayan, hep birlikte bir ve Kırıkkaleli olarak yaşayan tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimize selam olsun” ifadesini kullandı.

Bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan söz eden Karayol “1971 yılında Kırıkkale’de doğdum, ilk ve orta öğrenimimi sırasıyla Tınaz İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Kırıkkale Lisesinde tamamladım. 1992 yılında G.Ü. mühendislik mimarlık fakültesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun olarak inşaat mühendisi oldum. 1997 yılına kadar aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştım. 4 nisan 2019 tarihinden istifa ettiğim düne kadar da Keçiören Belediye Başkan Yarımcısı olarak duayen belediye başkanlarından sayın Turgut Altınok bey’in yardımcısı olarak halkımıza hizmet ettim. Huzurlarınızda kendisine bu görevi bize tevdi ettiği ve kamuya hizmet etmemize izin verdiği için teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale’mize hizmet etmek, katma değer sağlamak adına belediye başkanlığına aday olmak için adaylığımı huzurlarınızda açıklamak istiyorum” diye konuştu.

Aday adayı Karayol “Makamların yeme-içme, saltanat sürme yerleri olmadığı, vebal makamları olduğu bilinci ile hangi makama aday olduğumun farkında olduğumu bilmenizi isterim. Aday olduğum makam Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmetkâr olma makamıdır. Sayın cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin önderliğinde amacımız yaşadığımız bu topraklara hizmet etmek, halkımızın refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Cumhuriyetimizin 100. yılında sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. yüce Atatürk’ün de dediği gibi “Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür!” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x