Asayiş

Mutluluğa Kurşun Sıktılar, Cezayı Yediler!

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, ‘Silah Atma Geleceğini Karartma’ sloganı kapsamında düğünlere ziyaret gerçekleştiriyor. Yapılan ziyaretlerde Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah atılmasının önüne geçmeye çalışıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, ‘Silah Atma Geleceğini Karartma’ sloganı kapsamında düğünlere ziyaret gerçekleştiriyor. Yapılan ziyaretlerde Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah atılmasının önüne geçmeye çalışıyor.

GEREKLİ KONTROLLER SAĞLANIYOR

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, düğünlerde silah atılmasının önüne geçilmesi amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Güvenliğin her alanda sağlanmasını hedef edinen Jandarma Komutanlığı, düğünlerde devriye görevi gerçekleştiriyor. Yapılan devriye ve denetimlerde gerekli kontroller sağlanıyor. Burada ilgili ekip tarafından düğün saliplerine ve yakınlarına, düğün atılmasının mutluluğa gölge düşüreceğine dikkat çekiliyor.

65 TABANCA FİŞEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, ‘Düğünlerde silah atılmasın hayatlar solmasın’, ‘Silah atma geleceğini karartma’ ve ‘Mutluluğa Kurşun Sıkma’ gibi sloganları düğün sahiplerine hatırlatıyor. 5-11 Ağustos tarihleri arasında güvenlik güçlerinin sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdiği faaliyetlerde 5 adet tabanca, 65 tabanca fişeği ele geçirildi. Yapılan denetimler sonucunda 5 şahıs hakkında, genel güvenliği tehlikeye sokmak ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı.

18 BİN 468 TL İDARİ PARA CEZASI

Talimatlara uymadığı tespit edilen 9 düğün sahibine ise 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında “Emre Aykırı Davranış” kabahatinden kişi başı 2 bin 52 TL olmak üzere toplam 18 bin 468 TL idari para cezası uygulandı. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı yaptığı paylaşımda, “Halkımızın huzur, mutluluk ve güvenliği birinci önceliğimiz olup idamesi için aralıksız çalışmalarımızın aralıksız devam edecektir” ifadesine yer verdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x