Spor

Muhafızlar’da Başkan Bedir Erdoğan Oldu

Muhafızlar Taraftar Derneği'nde önemli bir değişim yaşandı. Bir süredir dernek başkanlığı görevini yürüten Cem Aydoğan, görevini Bedir Erdoğan'a devretti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muhafızlar Taraftar Derneği’nde önemli bir değişim yaşandı. Bir süredir dernek başkanlığı görevini yürüten Cem Aydoğan, görevini Bedir Erdoğan’a devretti.
YENİ BAŞKAN BEDİR ERDOĞAN
2016 yılında kurulan Muhafızlar Taraftarlar Derneği´nin Başkanlık seçimi için Divan Başkanlığına Çetin Bekeç seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu okunarak, oylandı. Daha sonra kongreye tek aday olarak katılan Bedir Erdoğan, Muhafızların yeni Başkanı oldu.Muhafızlar Taraftar Grubundan yapılan açıklamada, ‘Bir süredir Muhafızlar taraftar dernek başkanlığı görevini yürüten Cem Aydoğan, görevini Bedir Erdoğan’a devretti.Cem Aydoğan’a verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor Bedir Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

MÜCADELE ETMEKTEN YILMAYACAĞIZ!
Mücadele etmekten yılmayacaklarını belirten Muhafızlar’ın yeni tribün lideri Bedir Erdoğan yapmış olduğu kamuoyu açıklamasında ”01.07.2024 tarihi itibarı ile grubumuz ile yaptığımız istişareler sonucunda Muhafızlar Taraftarlar Derneği Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım.Bu önemli görevi bana layık gören değerli grup üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.Bayrağı teslim aldığım değerli başkan Sn.Cem Aydoğan’a bu zamana kadar ki emek ve öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Geldiğimiz andan itibaren çalışmalarımız başlamış olup yeni sezona sıkı bir şekilde gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yıllarca tribünde omuz omuza mücadele verdiğimiz kardeşlerimiz ile beraber çok iyi işler çıkaracağız.Önceki sezonlarda olduğu gibi son nefese kadar mücadele etmekten yılmayacağız.Rabbim çıktığımız bu yolda bizlere güç kuvvet versin inşallah.Ya Allah Bismillah! ” ifadelerini kullandı.

İŞTE YÖNETİM

Başkan Bedir Erdoğan

Başkan Yardımcısı Yasin Demir

Başkan Yardımcısı Can Saygılı

Başkan Yardımcısı Emre Akbulut

Genel Sekreter Deniz Eren Öztürk

Sayman Yahya Kemal Torun

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x