Spor

Müdür Güneş, Yaz Okulu Öğrencileriyle Buluştu!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yaz Okullarına katılan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yaz Okullarına katılan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

DONANIMLI HALE GELMENİZ GEREKİYOR

Hamza Güneş, yaz okullarına katılan öğrencilerle sohbet ederek onların düşüncelerini ve isteklerini dinledi. Güneş, öğrencilere spora ve eğitime önem vermeleri tavsiyesinde bulunarak, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi sizlerin omuzlarında. Bu nedenle kendinizi iyi yetiştirmeniz ve donanımlı hale gelmeniz gerekiyor.” dedi.

ÖNEMLİ TECRÜBE KAZANIYORLAR

Güneş ayrıca, yaz okullarının önemine değinerek, “Yaz okulları, öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve yeni bilgiler edinmeleri için önemli bir fırsattır. Bu okullarda öğrencilerimiz hem spor yapıyor hem de çeşitli kurslara katılıyor. Bu sayede hem eğleniyor hem de gelişiyorlar.” diye konuştu. Hamza Güneş’in ziyareti, Yahşihan Gençlik Merkezi’nde büyük sevinçle karşılandı. Öğrenciler, Güneş’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler.

mudur-jpg2.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x