Manşet

MKE’den Büyük Fırsat

MKE (Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş.), savunma sanayisinin geleceğine yön verecek genç yetenekler için kapılarını aralıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE (Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş.), savunma sanayisinin geleceğine yön verecek genç yetenekler için kapılarını aralıyor.

İlk kez düzenlenen “Milli Güç, Milli Yetenek Aday Mühendislik Programı” için başvurular bugün itibarıyla başladı. Bu program, mühendis adaylarına mesleki gelişimlerini destekleyici eğitimler sunarken, alanında uzman mühendislerle birebir çalışma fırsatı da tanıyacak. Eylül 2024 ile Haziran 2025 tarihleri arasında sürecek olan bu 9 aylık özel program, katılımcılara MKE A.Ş. bünyesinde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

“Milli Güç, Milli Yetenek Aday Mühendislik Programı,” Bilgisayar, Yazılım, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Makine, Metalürji ve Malzeme, Mekatronik ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde lisans eğitimi gören 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlandı. Programa başvurabilmek için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, genel not ortalamalarının en az 3.00 olması ve üniversite yerleştirme sıralamasında ilk 100.000 içerisinde yer alması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE GEREKLİ BELGELER

Programa başvurular, 26 Ağustos 2024 ile 2 Eylül 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Adaylardan, onaylı not belgesi, vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı ve ÖSYM başarı sıralama belgesi gibi belgelerin PDF formatında sisteme yüklenmesi isteniyor. Başvurular, MKE’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNE MKE’DE STAJ İMKANI

Programa kabul edilen adaylar, haftada 1 ila 3 tam iş günü MKE’de staj yapma fırsatı bulacak. Bu süreçte, adaylar savunma sanayii projelerinde yer alarak teorik bilgilerini pekiştirecek ve gerçek bir mühendislik deneyimi kazanacaklar. Programı başarıyla tamamlayan adaylar, MKE A.Ş.’nin işe alım sürecinde öncelikli olarak değerlendirilecek.

Savunma sanayisinde güçlü bir kariyer hedefleyen mühendis adayları için “Milli Güç, Milli Yetenek Aday Mühendislik Programı,” meslek hayatlarına sağlam bir adım atma fırsatı sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru için MKE’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x