Manşet

MKE Ürdün SOFEX Fuarında

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE) SOFEX 2024’te Kabiliyetlerini Sergileyecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE), 2-5 Eylül 2024 tarihlerinde Akabe, Ürdün’de düzenlenecek Özel Operasyon Güçleri Konferansı ve Fuarı (SOFEX) kapsamında, Orta Doğu ülkeleri ile yürüttüğü projelere yenilerini eklemek ve özel operasyon birlikleri tarafından tercih edilen silah ve mühimmat üretimlerini tanıtmak üzere kabiliyetlerini sergileyecek.

Tasarım, kurulum ve üretim aşamalarını kapsayan anahtar teslim hat kurulumu projelerine hız veren MKE, Ürdün’de sona yaklaştığı hafif silah mühimmatı üretim hattı projesine yenilerini eklemek amacıyla bölgedeki çeşitli ülkelerin yetkili makamları ile görüşmeler gerçekleştirecek.

MKE Ürdün SOFEX Fuarında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MKE Ürdün SOFEX Fuarında – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

MKE, ana faaliyet alanlarını ve yeteneklerini sergilemek üzere 40’tan fazla ürün içeren geniş bir yelpaze ile SOFEX’teki yerini alacak. Bu ürünler arasında çeşitli çap ve kalibrede piyade silahları ve mühimmat ailesinin yanı sıra ağır silahlar, ağır silah mühimmatları, uçak bombaları ve insansız hava aracı mühimmatları da bulunacak.

MKE Ürdün SOFEX Fuarında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MKE Ürdün SOFEX Fuarında – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x