Sulakyurt

Miras Kavgası Yaşlı Kadına Dehşeti Yaşattılar!

Kırıkkale’de miras davasını kazanan 59 yaşındaki kadın, köydeki arsasına ev yapmak isteyince ablasının köpeği tarafından saldırıya uğradı ve sopayla darp edildi Mağdur kadın, ablasının "ölsün, bir daha gelmesin" diyerek kendisini dövdüğünü söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Hamzalı köyünde yaşayan 59 yaşındaki Sümbül Özdemir, anne ve babasından kalan miras davasını kazandıktan sonra, köydeki arsasına ev yapmak isteyince ablası Sultan Öztürk’ün (65) köpeğinin saldırısına uğradı ve ardından sopayla darp edildi. Olayın ardından Özdemir, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Köpeğin Saldırısına Uğradı, Sopayla Darp Edildi

Miras davasını kazanıp arsasının tapusunu alan Sümbül Özdemir, ev inşa ettirmek amacıyla köyüne döndü. Ancak ablasıyla arasında çıkan tartışma sırasında, ablası köpeğini üzerine saldı. Köpeğin saldırısına uğrayan Özdemir, sonrasında ablası tarafından sopayla darp edildi. Yaşadığı olay hakkında konuşan Özdemir, “Arsamı almak için açtığım davayı kazandım. Ev yaptırmak için köye gittim ama ablam bana köpeğini saldırttı. Ardından sopayla sırtıma vurdu. Beni istemediğini söyleyip ‘Ölsün, bir daha gelmesin’ dedi,” ifadelerini kullandı.

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Saldırı sonrası Sulakyurt İlçe Hastanesi’nde üç gün boyunca tedavi gören Sümbül Özdemir, sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Eşi Celal Özdemir’i 2018 yılında akciğer kanserinden kaybeden mağdur kadın, arsasına ev yaptırmak istediğini, ancak ablasının bu duruma karşı çıkıp kendisini defalarca tehdit ettiğini belirtti. Sümbül Özdemir, ablası Sultan Öztürk hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x