Manşet

Milletvekili Öztürk sözünü tuttu! 600 bin TL ödenek çıkartıldı

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, geçtiğimiz günlerde evi yanan ‘Polis Adem’ için sözünü tuttu. Evi yanan Adem ve ailesi için 600 bin TL acil yardım ödeneği çıkartıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, geçtiğimiz günlerde evi yanan ‘Polis Adem’ için sözünü tuttu. Evi yanan Adem ve ailesi için 600 bin TL acil yardım ödeneği çıkartıldı.

FATMA TEYZE’NİN EVİNİ YAPTIRMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Kırıkkale’nin Selim Özer Mahallesi 2345. Sokak’ta çıkan yangında, Kırıkkaleliler tarafından Polis Adem olarak tanınan ve Kırıkkale sokaklarında polis kıyafeti giyerek gezmesi ile bilinen Adem isimli vatandaşın evi yanmış ve ev kullanılamaz hale gelmişti.

milletvekili-ozturk-sozunu-tuttu-600-bin-tl-odenek-cikartildi3.jpg

Geçtiğimiz yıl Bahşılı İlçesinde Fatma Teyze’nin evini yaptıran Öztürk, şimdi ise Polis Adem’in yangında zarar gören evi için harekete geçti.

ÖZTÜRK, DESTEK OLACAĞI SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, yangında evi hasar gören, Polis Adem’i ve ailesini ziyaret etmiş, yaşanan elim hadisenin ardından yanmış evin tadilatı için Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Kırıkkaleli yardımsever iş insanları ile irtibata geçerek gerekli yardımların yapılması için ricada bulunmuş ve Polis Adem’in yuvasının tekrar kurulması için tüm gücü ile destek olacağına söz vermişti.

EV İÇİN KAYNAK BULUNDU

Yardım için yoğun çaba ve mesai harcayan Halil Öztürk, dün Vali Bey’le bir araya gelerek konuyla ilgili süreci başlattı. Vali Mehmet Makas ve Milletvekili Öztürk’ün girişimleriyle Polis Adem’in yanan evi için 600 bin TL’lik acil yardım ödeneği çıkartıldı. Ayrıca Kırıkkale Valiliği de yardım için banka hesabı açacak ve Kırıkkale’nin simge ismi Polis Adem’in evi eskisinden daha iyi bir şekilde, eşyaları ile birlikte tamamlanacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x